× Over ons Voor wie? Praktische
informatie
Contact

Odensehuis
de Linde Delft

Praktische informatie

Locatie & adres

27 augustus 2019 openen wij de deuren van Odensehuis de Linde Delft in de rode zaal van wijkcentrum De Hofstee. We zoeken ondertussen door naar een locatie die de vrijheid en maakbaarheid van de deelnemers van het Odensehuis omarmt: een plek die wij eigen kunnen maken.
Tips zijn welkom!

Wijkcentrum De Hofstee
Sandinoweg 149
2622 DW Delft

Openingstijden

Het Odensehuis heeft elke week op dinsdag vrije in- en uitloop.

Tijdelijk met gepaste tijden en activiteiten om onze deelnemers zo goed mogelijk te beschermen tegen het Coronavirus.

Werkwijze

Wat er in het Odensehuis gebeurt is afhankelijk van de deelnemers die er zijn. Het enige vaste onderdeel is een gezamenlijke lunch. De lunch organiseren de deelnemers; van boodschappen doen tot afwassen. Ook activiteiten worden door de deelnemers georganiseerd, met een extra handje hulp van de coördinator. Vorm en inhoud hangen af van de deelnemers, maar er is altijd ruimte voor wandelingen, kunst en cultuur en creativiteit.
Vooraf afspreken of aanmelden is niet nodig. Mochten er mensen zijn die eerst meer willen weten of vragen hebben, dan is het altijd mogelijk elkaar even persoonlijk te spreken. Als je een aantal keren bent geweest, maken we wat uitgebreider kennis, ook om te ontdekken of en op welke manier het Odensehuis bij je past.

“Vanmiddag was er eten over en kreeg ik dat mee naar huis, dat soort fijne dingen.”

Kosten

Het Odensehuis is kosteloos toegankelijk voor deelnemers. deelnemers bepalen zelf of en hoeveel zij financieel willen bijdragen.
Voor de lunch vragen we elke deelnemer het spaarvarken op tafel te spekken met 3,-.